Håndballskolene

HÅNDBALLSKOLENE 2016-17
Håndballskolen sesongen 2016-17 starter opp uke 41

PÅMELDING SKJER VED OPPMØTE FØRSTE DAG


Går du i 1. eller 2. klasse og liker ballek?  I så fall bør du melde deg på en av RHKs håndballskoler.  Siste sesong var det nærmere 60 deltakere fordelt på 3 håndballskoler.  Deltakerne får egen ball og T-skjorte som brukes som drakt på "Loppetassen" arrangementene.  Kontigent kr. 1200,- (giro v/påmelding på første treningsdag).  Håndballskolene i år går på Rud-, Blystadlia- og Smestad skole. Blir det mange påmeldte kan det være aktuelt å også starte opp på andre skoler :-)  Man kan fritt velge hvilket sted man ønsker å trene dersom et sted passer bedre, men vi forsøker å organisere dette i forhold til skolekretser.  Påmelding gjøres ved å møte opp til første trening. Første spiller til banen gjelder!


Blystadlia skole

Rud skole

  Smestad skole

torsdager kl. 18-19

onsdager kl. 18-19

tirsdager kl. 18-19 


LOPPETASSEN (aktivitetsturneringer). 
Kampprogram kommer over nyttår.  Settes opp av Region Øst i desember.
Du kan få nærmere informasjon via e-post.  I tillegg legger vi kampprogrammet som link på denne siden når det foreligger.

Informasjon til foresatte og spillere sesongen 2016-17

Rælingen Håndballklubb ønsker dere velkommen til vår håndballskole. Det viktigste ved denne aktiviteten er lek og moro. Vi ønsker at både barn og foreldre blir introdusert til organisert idrett på en positiv måte. Håndballklubben drives av frivillige som ønsker å bidra til et positivt nærmiljø. Vi håper at vi får plass til alle interesserte, men ved stor pågang kan det bli nødvenig med ventelister.

Trykk her for å lese hele folderen: 

Høres dette interessant ut? Brenner du for dette og kankje du er tidligere håndballspiller? I så fall har Rælingen HK bruk for deg :-). Ta gjerne kontakt med oss på kontakt@rhk.info

Innmelingsskjema finner du her

 

Treningstider
På oppslagstavla finner du treningstider for alle lag i klubben

 
 
XML: RSS-strøm (2.0)
Antall besøkende:
Site Meter